Online aanvragen offerte 3D meting & 3D scan

Wilt u graag weten wat het inmeten of inscannen van uw producten precies gaat kosten? En wanneer u de producten weer retour kan ontvangen?

Vul onderstaand formulier zo compleet als mogelijk in en ontvang uiterlijk binnen 2 werkdagen een complete offerte.

Vul hier uw bedrijfsnaam in.
Vul hier uw voor en achternaam in,
Vul hier het email adres is waarop wij u kunnen bereiken.
Vul hier het telefoonnummer in waarop wij u kunnen bereiken:
Selecteer hier de gewenste type meting.
De nauwkeurigheid waarmee een werkstuk ingemeten dient te worden. Afhankelijk van de tolerantie kiezen we een meetinstrument met een bepaalde schaalwaarde. Een vuistregel is dat de schaalwaarde miniaal 1/4 van de tolerantie moet bedragen. Voor een tolerantie van 0,2 mm is dus een schaalwaarde van 0,05 mm nodig.
DD/MM/YYYY
Upload hier uw tekening met de te meten maten gemarkeerd. (indien er geen maten gemarkeerd zijn, gaan wij ervan uit dat elke maat gemeten dient te worden.
Beschrijf hier de gewenste metingen / scanwerkzaamheden
Het meten mbv CAD bestanden is vaak vereenvoudigd, waardoor wij veelal een product sneller kunnen nameten. Upload hier uw CAD bestand indien u deze beschikbaar heeft. Deze kan zijn van de volgende formaten : STEP, IGES, ACIS, CATIAV4, CATIAV5, DXF, INS, Parasolid, ProE, Siemens NX, VDA, SolidEdge, SolidWorks. (EMS Benelux BV zal al uw informatie vertrouwelijk behandelen en alleen te gebruiken voor de doeleinden zoals op de pagina aangevraagd. Indien gewenst kunnen wij onderling een vertrouwingsverklaring overeenkomen)
Upload hier een foto van de te meten producten. Hoe completer uw aangeleverde informatie, des te beter kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen. Veelal kunnen wij in combinatie van een foto i.c.m. producttekening een aanvraag beter beoordelen.
Vul hier uw overige vragen / opmerkingen in: